Open

24 Maanden Garantie

24 maanden garantie

Carteam Autoservice de Jong

Betrouwbare zekerheid voor uw auto

Bij Carteam Autoservice de Jong bieden we niet alleen de beste service voor uw auto, maar we gaan nog een stap verder met extra zekerheid. Met trots presenteren we onze exclusieve 24 maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid. Deze garantie geldt ongeacht welk onderdeel we hebben vervangen of welke reparatie we hebben uitgevoerd. Uw tevredenheid en vertrouwen zijn onze prioriteit en daarom verlengen we onze garantieperiode tot wel twee jaar.

Waar 12 maanden garantie meestal de norm is, streven wij naar de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze goed opgeleide autotechnici, gecombineerd met het gebruik van hoogwaardige kwaliteitsonderdelen, stellen ons in staat om deze 24 maanden garantie te bieden.
 

Een betrouwbare keuze

Bij Carteam Autoservice de Jong begrijpen we dat vertrouwen niet zomaar komt. Onze 24 maanden garantie is niet alleen een belofte, maar een bewijs van onze inzet om uw auto in optimale conditie te houden. We willen dat u met een gerust hart de weg op gaat, wetende dat we achter ons werk staan en u ondersteunen bij eventuele problemen.

Behoud van fabrieksgarantie

U hoeft zich geen zorgen te maken over het behoud van uw fabrieksgarantie wanneer u kiest voor onderhoud bij Carteam Autoservice de Jong. Volgens Europese regelgeving kunnen merkonafhankelijke autobedrijven onderhoud en reparaties uitvoeren zonder dat dit invloed heeft op uw fabrieksgarantie. Onze autotechnici zijn volledig getraind en werken volgens de specifieke fabrieksvoorschriften. We beschikken over geavanceerde apparatuur en monteren kwaliteitsonderdelen om ervoor te zorgen dat uw garantie volledig behouden blijft.

Carteam Autoservice de Jong
Carteam Autoservice de Jong

Professioneel onderhoud voor elk merk

Onze autotechnici zijn experts in hun vakgebied en worden voortdurend ondersteund met de nieuwste kennis en technologie. Of uw auto nu gloednieuw is of al enige tijd op de weg is, wij bieden betrouwbare en betaalbare service die aan de hoogste normen voldoet. Bij Carteam Autoservice de Jong geloven we dat kwaliteit geen compromis is, en daarom kunt u op ons rekenen voor eersteklas onderhoud en reparaties.

Maak vandaag nog een afspraak

Kies voor onze 24 maanden garantie en ontdek de wereld van zorgeloos autorijden. Geef uw auto de zorg die het verdient en maak vandaag nog een afspraak bij Carteam Autoservice de Jong.
Neem voor de voorwaarden contact op met Carteam Autoservice de Jong.

AFSPRAAK MAKEN

Auto onderhoud

Waarom Carteam Autoservice de Jong?

Bij Carteam Autoservice de Jong staat een gedreven team voor je klaar om je auto goed en tegen een eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autoservice de Jong is hét bedrijf voor het onderhoud van je auto. 

Twijfel je over wat voor soort onderhoud je aan je auto nodig hebt? Geen probleem! Wij geven je een helder advies.

Carteam Autoservice de Jong in Zwaag houdt je mobiel, ook als je auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

Is vervanging van onderdelen nodig? Dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

 

CONTACT OPNEMEN