Open

Accu Vervangen

Accu tijdig vervangen

Carteam Autoservice de Jong

Accu aan vervanging toe?

De accu is een “oplaadbare” batterij die stroom levert voor alle elektrische functies van de auto zoals de radio, verlichting en ruitenwissers. Ook de startmotor gebruikt stroom van de accu. Veel stroom zelfs. En daarom merkt u bij het starten van de auto het eerst dat de accu versleten is. De accu wordt opgeladen tijdens het rijden. Dit gebeurt met een dynamo. Vergelijk het met uw fietsdynamo die door de band wordt aangedreven en zo het fietslampje laat branden.

U merkt het snel genoeg: de startmotor draait maar matig rond en de auto start maar net… of net niet. Grote kans dat de accu niet meer goed werkt. De levensduur van een accu is ongeveer 6 jaar. Maakt u veel korte ritten, dan is dit zelfs nog korter.

Heeft de accu zijn beste tijd gehad, dan is het tijd om de accu te vervangen. Er zijn grote verschillen tussen accu’s. In afmetingen en in vermogen. Carteam De Egel Autoservice monteert altijd exact de juiste accu voor uw auto.

CONTACT

Wat maakt een goede accu?

 Altijd starten. Een betrouwbare start, zelfs bij extreme temperaturen.

 Langere levensduur. U doet veel langer met dezelfde accu.

 Betrouwbaar. continue stroomvoorziening van de essentiële stroomverbruikers.

 

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Autoservice de Jong
Auto onderhoud

Waarom de egel?

Bij Carteam De Egel Autoservice staat een gedreven team voor u klaar om uw auto goed en tegen een eerlijke prijs te onderhouden. Carteam De Egel Autoservice is hét bedrijf voor het onderhoud van uw auto. 

Twijfelt u over wat voor soort onderhoud u aan uw auto nodig heeft? Geen probleem! Wij geven u een helder advies.

Autobedrijf Carteam De Egel Autoservice in Zwaag houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

Is vervanging van onderdelen nodig? Dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

 

CONTACT OPNEMEN