Open

APK

Algemene Periodieke Keuring (APK)

Online APK-Checker


wij checken

  • APK-informatie
  • Modelinformatie
  • Auto-info
  • Historie
  • Extra informatie
Carteam Autoservice de Jong

Alle merken, alle types

Carteam Autoservice de Jong voert voor elk merk en type auto een APK-keuring uit. De kosten voor de APK zijn inclusief afmelden maar exclusief een roetmeting voor dieselauto’s.

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is wettelijk verplicht. Bij de APK wordt getest op veiligheid en milieueisen. Zo moeten de remmen goed zijn en mag de auto niet teveel vervuilende stoffen uitstoten.

GRATIS APK?
In combinatie met een grote onderhoudsbeurt is de APK keuring geheel gratis!

CONTACT

Goedgekeurd de beste

Het belangrijkste van een APK is dat uw auto wordt goedgekeurd binnen de wettelijke normen. Bij de keuring bestaat altijd de kans dat een reparatie aan uw auto uitgevoerd moet worden om hem goed te mogen keuren.

Carteam Autoservice de Jong voert de reparatie die noodzakelijk is voor de keuring uit voor de beste prijs en daar gaat het om! U krijgt altijd een kostenopgave vooraf. Dus geen verrassingen achteraf!

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Autoservice de Jong
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autoservice de Jong?

Bij Carteam Autoservice de Jong staat een gedreven team voor u klaar om uw auto goed en tegen een eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autoservice de Jong is hét bedrijf voor het onderhoud van uw auto. 

Twijfelt u over wat voor soort onderhoud u aan uw auto nodig heeft? Geen probleem! Wij geven u een helder advies.

Carteam Autoservice de Jong in Zwaag houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

Is vervanging van onderdelen nodig? Dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

 

CONTACT OPNEMEN