Open

Remmen

Remmen of remschijven tijdig vervangen

Carteam Autoservice de Jong

Onderhoud van uw remmen

Slechte remmen komen vaker voor dan u denkt. Vaak heeft u het zelf niet in de gaten, het verminderen van de remcapaciteit, slijtage gaat geleidelijk. Zorg voor uw eigen veiligheid en laat uw remmen zorgvuldig controleren bij de remmenspecialist: Carteam Autoservice de Jong.

Een van de dingen die men vaak als eerste merkt is een piepend of zelfs schurend geluid tijdens het remmen. Dat is een teken dat de remvoering en/of remblokken versleten zijn. Ook merkt u dat u harder dan normaal op de rem moet trappen. Sommige moderne auto’s hebben een waarschuwingslampje op het dashboard, dat u waarschuwt als er iets mis is met uw remmen.

Wij monteren remblokken en remschijven en andere remdelen tegen afgesproken, scherpe prijzen. Wij monteren uitsluitend remonderdelen van de beste kwaliteit. Dus alleen originele A-merken die ook toeleveren aan de grote autofabrikanten.

CONTACT

Brembo Expert

Carteam Autoservice de Jong is Brembo expert. Een Brembo Expert weet alles over uw remsysteem. Niet alleen kent hij de klassieke onderdelen als remblokken, remschoenen en remschijven, ook weet hij alles van het hydraulische systeem en de elektronische componenten als de elektrisch bediende handrem, anti blokkeer-, tractie- en stabiliteitscontrolesystemen. Ook zijn er meerdere voordelen van de Brembo Expert.

 Biedt vakkundig onderhoud op het gebied van remsystemen

 Geschoold in de meest moderne remtechnieken door de specialisten van Brembo

 In het bezit van de relevante certificaten

 Up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van remmen

 Repareert uw auto uitsluitend met kwaliteitsonderdelen van Brembo

 Beschikt over gekwalificeerd gereedschap

Carteam Autoservice de Jong
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autoservice de Jong?

Bij Carteam Autoservice de Jong staat een gedreven team voor u klaar om uw auto goed en tegen een eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autoservice de Jong is hét bedrijf voor het onderhoud van uw auto. 

Twijfelt u over wat voor soort onderhoud u aan uw auto nodig heeft? Geen probleem! Wij geven u een helder advies.

Carteam Autoservice de Jong in Zwaag houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

Is vervanging van onderdelen nodig? Dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

 

CONTACT OPNEMEN