Open

Wisserbladen vervangen

Vervang op tijd je wisserbladen, gewoon bij Carteam Autoservice de Jong

Goed zicht is belangrijk

Bij slechte weersomstandigheden zorgen de wisserbladen ervoor dat je zicht op de weg optimaal blijft. Dit zicht vermindert als je ruitenwissers versleten of uitgedroogd zijn. Dat merk je aan de strepen die de ruitenwissers achterlaten als het regent. Oorzaken van versleten of uitgedroogde ruitenwissers zijn het te lang laten stilstaan van je auto of dat gewoonweg de maximale levensduur overschreden is. Het op tijd vervangen van je ruitenwissers is dus belangrijk.
 

Verschillende soorten ruitenwissers

We kennen klassieke en flatblade ruitenwissers. Een groot voordeel van flatblade ruitenwissers ten opzichte van de klassieke variant is dat de windruis afneemt. Dus ze zijn een stuk ‘stiller’. Er kan ook een verschil zitten in de aansluiting van de ruitenwissers. De meest courante soorten zijn een haakaansluiting en een klikaansluiting.

AFSPRAAK MAKEN

 

Auto onderhoud

Waarom Carteam Autoservice de Jong?

Bij Carteam Autoservice de Jong staat een gedreven team voor u klaar om uw auto goed en tegen een eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autoservice de Jong is hét bedrijf voor het onderhoud van uw auto. 

Twijfelt u over wat voor soort onderhoud u aan uw auto nodig heeft? Geen probleem! Wij geven u een helder advies.

Carteam Autoservice de Jong in Zwaag houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

Is vervanging van onderdelen nodig? Dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

 

CONTACT OPNEMEN