Open

Velgen

Uw velgenspecialist: Carteam de Egel Autoservice

Carteam Autoservice de Jong

Nieuwe velgen

U heeft bij Carteam De Egel Autoservice keuze uit lichtmetalen velgen en stalen velgen, met of zonder banden en met of zonder montage. Lichtmetalen autovelgen zijn al jaren een populair alternatief voor wieldoppen. Stalen autovelgen daarentegen worden vaak voor gebruik met de winterbanden gekozen.

Naar de velgenshop

Vakkundige velgenmontage in Zwaag

Bij Carteam De Egel Autoservice staan we voor kwaliteit. Ons professionele en vriendelijke team van goed opgeleide banden- en velgenmonteurs zorgt dat uw autovelgen en -banden vakkundig en met de grootste aandacht gemonteerd worden. Dit om er voor te zorgen dat u weer veilig en snel de weg op kunt.

Online velgenshop
Bezoek onze speciale velgenshop en maak aan de hand van het kenteken of het merk en model van uw auto handig en snel uw keuze.

NAAR DE VELGEN WEBSHOP

Auto onderhoud
Carteam Autoservice de Jong

Waarom de egel?

Bij Carteam De Egel Autoservice staat een gedreven team voor u klaar om uw auto goed en tegen een eerlijke prijs te onderhouden. Carteam De Egel Autoservice is hét bedrijf voor het onderhoud van uw auto. 

Twijfelt u over wat voor soort onderhoud u aan uw auto nodig heeft? Geen probleem! Wij geven u een helder advies.

Autobedrijf Carteam De Egel Autoservice in Zwaag houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

Is vervanging van onderdelen nodig? Dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

 

CONTACT OPNEMEN