Open

Trekhaakmontage

Een trekhaak monteren bij Carteam Autoservice de Jong

Altijd snel en goed geregeld!

Carteam Autoservice de Jong

Trekhaak monteren?

Heeft u een trekhaak voor op uw auto nodig? Een trekhaak monteren kan in veel gevallen een goede keuze zijn. Zo kunt u hem gebruiken voor uw caravan of vouwwagen tijdens de vakantie, of kunt u een aanhanger of fietsdrager aankoppelen. Of u nu kiest voor een vaste trekhaak, een afneembaar model of juist een wegdraaibare: wij monteren hem snel en kundig!

Vul eenvoudig uw kenteken onderstaand in en ontdek welke trekhaken voor uw model en merk auto beschikbaar zijn.

Twijfelt u nog over welke soort u het beste kunt kiezen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u naast de trekhaak-montage graag met een deskundig advies.

CONTACT

Eenvoudig een trekhaak plaatsen

Via onze handige configurator kunt u eenvoudig een afspraak maken voor de trekhaak-montage. De montage van de trekhaak kan hierdoor altijd tijdig plaatsvinden.
Het monteren van de trekhaak wordt kundig en snel uitgevoerd door onze ervaren monteurs. Dat zorgt ervoor dat u snel weer de weg op kunt.

CONTACT

Carteam Autoservice de Jong
Carteam Autoservice de Jong

Een trekhaak monteren in Zwaag

  • Wij gebruiken uitsluitend A-kwaliteit onderdelen
  • Een trekhaak monteren kan vaak snel gedaan worden
  • Wij werken met de beste merken zoals Brink, Bosal en Westfalia
  • Via onze website ziet u gemakkelijk welke trekhaak past en wat de kosten zijn

Een vaste of afneembare trekhaak monteren

U kunt meestal kiezen om een vaste of een afneembare trekhaak te laten monteren, dit hangt af van het merk en model van de auto. Een vaste trekhaak is doorgaans goedkoper dan een trekhaak die afneembaar is.

In sommige situaties is het juist verstandiger te kiezen voor een afneembaar model. Een afneembare trekhaak plaatsen doet u wanneer de trekhaak in normale situaties de zichtbaarheid van het kenteken in de weg zit, of bij sommige modellen wanneer uw auto uitgerust is met parkeersensoren.

Ook een wegdraaibare trekhaak monteren behoort tot de mogelijkheden. Belangrijke extra’s, zoals een witte kentekenplaten (voor fietsendragers en aanhangwagens tot 750 kg) kunt u bijbestellen.

Daarmee heeft u direct alles in huis om veilig met de nieuwe trekhaak de weg op te gaan. Heeft u vragen, of bent u op zoek naar advies? Neem gerust contact met ons op, of ontdek de mogelijkheden via de tool op onze website.

CONTACT

Carteam Autoservice de Jong
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autoservice de Jong?

Bij Carteam Autoservice de Jong staat een gedreven team voor u klaar om uw auto goed en tegen een eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autoservice de Jong is hét bedrijf voor het onderhoud van uw auto. 

Twijfelt u over wat voor soort onderhoud u aan uw auto nodig heeft? Geen probleem! Wij geven u een helder advies.

Carteam Autoservice de Jong in Zwaag houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

Is vervanging van onderdelen nodig? Dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

 

CONTACT OPNEMEN