Open

Mercedes Benz Specialist

UW Mercedes-Benz SPECIALIST: CARTEAM DE EGEL AUTOSERVICE

Carteam Autoservice de Jong

Mercedes Benz Specialist

Woont u in Hoorn, Zwaag of Blokker en zoekt u een vertrouwde Mercedes-Benz specialist voor het onderhouden en repareren van uw Mercedes? Dan bent u bij Mercedes-Benz Specialist De Egel Autoservice aan het juiste adres.

Met een schat aan kennis en ervaring in het onderhouden en zo nodig repareren van Mercedes-Benz. Verder hebben wij een systeem om Mercedes-Benz onderdelen een aantal keren per dag bij ons te laten bezorgen. Zodat u weer snel met uw Mercedes-Benz de weg op kunt.

 Plan UW AFSPraAK IN

GOED EN BETAALBAAR MERCEDES-BENZ ONDERHOUD

Carteam De Egel Autoservice in Zwaag is een universeel autobedrijf gespecialiseerd in Mercedes-Benz. Zonder dure panden, hoge loonkosten en andere onnodige zaken betaald u alleen voor wat u écht nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud aan uw Mercedes-Benz.

Afspraak maken

Carteam Autoservice de Jong
Auto onderhoud

Waarom de egel?

Bij Carteam De Egel Autoservice staat een gedreven team voor u klaar om uw auto goed en tegen een eerlijke prijs te onderhouden. Carteam De Egel Autoservice is hét bedrijf voor het onderhoud van uw auto. 

Twijfelt u over wat voor soort onderhoud u aan uw auto nodig heeft? Geen probleem! Wij geven u een helder advies.

Autobedrijf Carteam De Egel Autoservice in Zwaag houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

Is vervanging van onderdelen nodig? Dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

 

CONTACT OPNEMEN