Open

Nieuws

04/05/2023

Nieuwe naam: Autoservice de Jong

Nieuwe naam: Autoservice de Jong
Een nieuwe naam! En dat is niet zonder reden. De Egel is al een lange tijd een bekend begrip in de omgeving van Hoorn. Echter associeert iedere Hoornaar De Egel met banden. Uiteraard iets waar we trots op zijn - en zeker niet verkeerd - maar als bedrijf hebben wij ons inmiddels in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld naar een hoogwaardig, full-service autobedrijf. Bandenservice behoort nog steeds tot één van onze specialisaties, maar de associatie met banden willen wij omzetten naar ons nieuwe businessmodel. Eén die veel beter aansluit bij hetgeen waar wij vandaag de dag voor staan, namelijk: compleet onderhoud aan alle merken en typen voertuigen, van conventionele brandstofmotoren en hybride tot volledig elektrisch aangedreven auto's. De werkzaamheden lopen uiteen van simpel, regulier onderhoud tot het stellen van complexe diagnoses.

Naast volledig onderhoud aan alle verschillende soorten voertuigen zijn wij gespecialiseerd in Mercedes en gebruiken wij strikt OE- en kwaliteitsonderdelen en -producten. Mede door onze volledig uitgeruste werkplaats, zijn wij in staat om iedere mogelijke reparatie aan uw auto te doen. Ook bedienen we naast de particuliere klant de zakelijke klant, waarbij mogelijke wagenparkbeheerders door onze serviceadviseurs worden geïnformeerd en geadviseerd. Onze autotechnici volgen een opleidingsplan waardoor kennis altijd op hoog niveau en up-to-date is. Nadat uw auto voor een 'beurtje' is geweest laat de autotechnicus, welke service heeft geleverd aan uw auto, een persoonlijk kaartje voor u achter.

Even een kleine opfrisser; De Egel is oorspronkelijk opgericht in hartje Amsterdam, in de Jordaan aan de Egelantierstraat, waar de oorsprong van de naam De Egel vandaan komt. De Egel is begonnen met twee benzinepompen voor de deur en een put in de garage waar de monteur onder de auto door kon lopen om onderhoud uit te kunnen voeren. In januari 1969 is De Egel verhuisd naar Oosterleek waar Henry en Nico de zaak van de toenmalige eigenaar overnamen. Henry en Nico zijn vervolgens verhuisd naar het welbekende adres aan het Keern. Inmiddels 10 jaar geleden, op 1 januari 2013, heb ik, André de Jong, De Egel van de twee heren overgenomen. Na vijf jaar op het Keern, hebben wij ervoor gekozen om te verhuizen naar De Factorij 3 in Zwaag, waar wij nu al vijf jaar met grote tevredenheid gevestigd zijn. De reden voor de verhuizing waren opschaling van de bedrijfsactiviteiten, innovatie en bereikbaarheid. Hiervoor was het oude vertrouwde pand aan het Keern niet meer toereikend.

Wij van Carteam AutoService De Jong hechten veel waarde aan onze klantervaring en -waardering. Om deze reden bieden wij u tijdens uw werkplaatsbezoek, naast hoogwaardige service, een smakelijke kop koffie aan van het merk Holland Koffie.
Kom gerust eens langs om kennis te maken met ons vriendelijke team en neem een kijkje in onze uitgebreide werkplaats onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Terug naar overzicht