Open

ServiceBook

Servicebook: het online onderhoudsboekje van je auto.

Carteam Autoservice de Jong

Altijd online toegang tot je onderhoudshistorie.

De onderhoudshistorie van je auto is belangrijk voor het komende onderhoud, maar ook als je je auto wilt verkopen. Het onderhoudsboekje ligt vaak niet meer in de auto of is gebrekkig ingevuld. Carteam heeft het antwoord! Met het gebruik van Servicebook heb je op de Carteam website digitaal inzicht in de onderhoudshistorie van je auto. Ook kun je zien wanneer de volgende Apk-datum van je auto is of wanneer je pechhulp verloopt. Je regelt zelf je werkplaatsonderhoud door via Servicebook online een afspraak te maken.

Maak gratis een account aan.

Met het e-mailadres dat bekend is bij Carteam Autoservice de Jong kun je hier gratis een account aanmaken. Via dit account kun je eventueel ook meerdere auto’s, die in jouw bezit zijn, inzien. Met Servicebook heb je dus alle informatie over je auto('s) bij de hand.

Maak gratis een account aan

 

Hoe maak ik een account aan?

Via de onderstaande link kun je een PDF downloaden met alle informatie over hoe je een account aanmaakt voor ServiceBook.
Lukt het nog steeds niet? Stuur dan een mail naar support@carteam.nl.

PDF DOWNLOADEN

Auto onderhoud

Waarom Carteam Autoservice de Jong?

Bij Carteam Autoservice de Jong staat een gedreven team voor je klaar om je auto goed en tegen een eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autoservice de Jong is hét bedrijf voor het onderhoud van je auto. 

Twijfel je over wat voor soort onderhoud je aan je auto nodig hebt? Geen probleem! Wij geven je een helder advies.

Carteam Autoservice de Jong in Zwaag houdt je mobiel, ook als je auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

Is vervanging van onderdelen nodig? Dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

 

CONTACT OPNEMEN