Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Onderhoud voor een vaste prijs
Betaal achteraf, dus na het onderhoud
Specialist in Zwaag e.o.
BOVAG en RDW erkend

Welkom bij EV-Team Autoservice De Jong

Wij verzorgen het complete onderhoud van uw elektrische of hybride auto. Van een eenvoudige APK tot het oplossen van complexe elektronische problemen - wij zijn uw hybride en EV specialist voor goed en betaalbaar auto onderhoud in Zwaag. Dat is wat we doen, ervaar het zelf.

team egel

Dit is wat klanten over ons zeggen

Michel Boks
Michel Boks
Kwam binnen zonder afspraak en wilde iets plannen om mijn band te repareren (die door de ANWB even met noodproppen was gefixt). Ik kon er direct op wachten en na de uitstekende koffie kon ik weer op pad met een gerepareerde band, voor de prijs van een kwart van een nieuwe band. Niet alleen de service was top, ook het personeel hier is bijzonder klantgericht en vriendelijk! Top!
edwin brandon
edwin brandon
Super goede service 2 nieuwe bandjes voor de aanhanger besteld zelfde middag zijn ze nog gemonteerd omdat door rijden met de oude bandjes niet veilig was kreeg ik een aanhanger van het bedrijf mee ik zeg carteam de Jong dikke 10
Fred Blok
Fred Blok
Prima garage. Vriendelijk en vakkundig personeel.
Linda Dekker
Linda Dekker
Kwam op zaterdag bij de garage omdat er vloeistof lekte bij mijn auto. Ik kon zaterdag meteen langskomen en maandag werd het gelijk gerepareerd. De prijs was lager dan verwacht omdat de reparatie sneller ging dan verwacht. Daarnaast is het personeel erg aardig en denkt goed mee.
Bekijk beoordelingen