Open

Auto Onderhoud

Onderhoud en reparaties aan je auto

Plan gemakkelijk online een afspraak in!

Plan online een afspraak in voor je auto en krijg direct een inschatting van de kosten.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Autoservice de Jong

Wat is auto onderhoud?

Een onderhoudsbeurt voor uw auto zorgt dat u in een veilige en betrouwbare auto blijft rijden. Bij een onderhoudsbeurt wordt uw auto geïnspecteerd op een groot aantal punten. Welke dat zijn verschilt per merk en type en soms zelfs per bouwjaar. Deze punten worden specifiek voor uw auto voorgeschreven door de autofabrikant.

Ook het onderhoudsinterval wordt door de fabrikant voorgeschreven. De meeste onderhoudsbeurten vinden plaats op intervallen (bijv. om de 15.000 km), maar bij nieuwere auto’s kunnen ze ook gepland worden op basis van je rijgedrag. Sportief rijden? Eerder aan onderhoud toe.

Het vervangen van de (motor)olie en het (motor)oliefilter zitten bijna zonder uitzondering bij de onderhoudsbeurt. Onderdelen en vloeistoffen die belangrijk zijn voor uw veiligheid, zoals remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat, controleren we altijd.

MAAK AFSPRAAK

Alle merken, alle types

Carteam Autoservice de Jong voert voor elk merk en type auto reparaties en APK-keuringen uit. 

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is wettelijk verplicht. Bij de APK wordt getest op veiligheid en milieueisen. Zo moeten de remmen goed zijn en mag de auto niet teveel vervuilende stoffen uitstoten. Verder is Carteam Autoservice de Jong sterk in ieder merk. Wij zijn dus gekwalificeerd om op elk type auto reparaties uit te kunnen voeren.

GRATIS APK?
In combinatie met een onderhoudsbeurt is de APK keuring geheel gratis!

CONTACT

Carteam Autoservice de Jong
Carteam Autoservice de Jong

Nieuwe banden

Carteam Autoservice de Jong staat algemeen bekend om haar expertise met autobanden. Onze specialisten weten alles over de verschillende merken banden, en welke band het beste bij uw auto past. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto? U leest meer op onze pagina over nieuwe banden.

NAAR BANDEN

Waarom auto onderhoud?

Goede kans dat uw auto, naast uw huis, uw meest kostbare bezit is. Met goed onderhoud aan uw auto blijft uw auto veilig en betrouwbaar. Onze goed opgeleide technici weten alles van uw auto en controleren uw auto tijdens een onderhoudsbeurt. Zo kunt u elke dag in uw auto stappen zonder zich zorgen te maken over het functioneren van de auto. Gaan er “vreemde” lampjes op het dashboard branden of merkt u iets vreemds aan uw auto? Kom dan direct langs. Bij twijfel altijd direct bellen, aan de hand van uw omschrijving kunnen wij een inschatting maken van wat er aan de hand is.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Autoservice de Jong
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autoservice de Jong?

Bij Carteam Autoservice de Jong staat een gedreven team voor u klaar om uw auto goed en tegen een eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autoservice de Jong is hét bedrijf voor het onderhoud van uw auto. 

Twijfelt u over wat voor soort onderhoud u aan uw auto nodig heeft? Geen probleem! Wij geven u een helder advies.

Carteam Autoservice de Jong in Zwaag houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

Is vervanging van onderdelen nodig? Dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

 

CONTACT OPNEMEN