Open

Banden

Banden, velgen, monteren en uitlijnen

Carteam Autoservice de Jong

Nieuwe banden

Carteam Autoservice de Jong staat algemeen bekend om haar expertise met autobanden. Onze specialisten weten alles over de verschillende merken banden, en welke band het beste bij uw auto past. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto? U leest meer op onze pagina over nieuwe banden.

NAAR NIEUWE BANDEN

Velgen

Naast banden zijn ook goede velgen van grote invloed op hoe uw auto rijdt. Naast banden is Carteam Autoservice de Jong ook specialist in velgen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto? Bekijk dan onze velgen pagina. 

NAAR VELGEN

Carteam Autoservice de Jong
Carteam Autoservice de Jong

Monteren en balanceren

Veel bedrijven maken gebruik van onjuiste manieren en/of apparatuur. Dit kan leiden tot allerlei nare schades en gevaarlijke situaties omdat er niet juist met uw velgen en banden omgegaan wordt. Bij Carteam Autoservice de Jong maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en getraind personeel, zodat u zeker weet dat uw velgen en banden in de juiste handen zijn.

NAAR MONTEREN & BALANCEREN

Uitlijnen

Uitlijning en balanceren worden vaak met elkaar verward maar zijn twee totaal verschillende dingen: bij uitlijning worden de wielen bijgesteld tot ze loodrecht op de grond en evenwijdig aan elkaar staan. Een band uitbalanceren betekent dat het wiel kan rollen zonder dat uw auto bij bepaalde snelheden gaat trillen. Weten wat er voor uw auto mogelijk is?

NAAR UITLIJNEN

Carteam Autoservice de Jong
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autoservice de Jong?

Bij Carteam Autoservice de Jong staat een gedreven team voor u klaar om uw auto goed en tegen een eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autoservice de Jong is hét bedrijf voor het onderhoud van uw auto. 

Twijfelt u over wat voor soort onderhoud u aan uw auto nodig heeft? Geen probleem! Wij geven u een helder advies.

Carteam Autoservice de Jong in Zwaag houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

Is vervanging van onderdelen nodig? Dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

 

CONTACT OPNEMEN