Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autoservice de Jong

Wij verzorgen het complete onderhoud van uw auto. Van een eenvoudige APK tot het oplossen van complexe elektronische problemen. Goed en betaalbaar auto onderhoud voor Zwaag en omstreken. Dat is wat we doen. Ervaar het zelf.

team egel
Carteam Autoservice de Jong

Aanhangwagenverhuur, gratis voor klanten

Bent u op zoek naar een aanhanger? Wij hebben deze voor u! Voor bestaande klanten lenen wij gratis onze aanhangwagens uit voor het vervoeren van spullen.

Nog geen klant? Voor een grote of kleine beurt kunt u gemakkelijk online een afspraak maken of bel via 0229-235350.

CONTACT OPNEMEN

De beste banden (de)montage van Noord-Holland

Dat is een stevige uitspraak. En toch durven wij hem te doen. Beschadigingen aan de velg tijdens bandmontage is niet vreemd. Het gebeurt zeer regelmatig dat bij gebruik van onjuiste apparatuur of onvoldoende vakkennis de velg bij het vervangen van de band de dupe is. Met onze kunde en apparatuur monteren wij elke band zonder de velg te beschadigen. Dat is zeker geen vanzelfsprekendheid.

Ook (juist) voor laagprofielbanden.

Carteam Autoservice de Jong

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Angela Breg
Angela Breg
Snelle service.
de Reus
de Reus
Martijn
Martijn
Zeer goede service zeer vriendelijk zeer flexible en erg gastvrij kan ze iedereen aanraden zoals altijd weer prima en snelle service
edwin brandon
edwin brandon
Super goede service 2 nieuwe bandjes voor de aanhanger besteld zelfde middag zijn ze nog gemonteerd omdat door rijden met de oude bandjes niet veilig was kreeg ik een aanhanger van het bedrijf mee ik zeg carteam de Jong dikke 10
John van Riesen
John van Riesen
Ga er al jaren heen. Goede en snelle service elke keer!
Bekijk beoordelingen