Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autoservice de Jong

Wij verzorgen het complete onderhoud van je auto. Van een eenvoudige APK tot het oplossen van complexe elektronische problemen. Goed en betaalbaar auto onderhoud voor Zwaag en omstreken. Dat is wat we doen. Ervaar het zelf.

team egel
Carteam Autoservice de Jong

Aanhangwagenverhuur, gratis voor klanten

Ben je op zoek naar een aanhanger? Wij hebben deze voor jou! Voor bestaande klanten lenen wij gratis onze aanhangwagens uit voor het vervoeren van spullen.

Nog geen klant? Voor een grote of kleine beurt kun je gemakkelijk online een afspraak maken of bel via 0229-235350.

CONTACT OPNEMEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Erik Luiken
Erik Luiken
Ik kende de garage als De Egel en destijds gevestigd op Het Keern. Ooit wel geweest voor banden maar verder niet. Omdat ik een vraag had over de kosten van een uitlaat van onze personenauto en netjes uitleg kreeg besloten om bij dit team de camper te brengen voor een APK en kleine beurt. Wat een fijn besluit was dit. Hier denkt een garage nog mee en neemt initiatieven die je niet op hoge kosten jagen. Dank jullie zeg.
Michel Boks
Michel Boks
Kwam binnen zonder afspraak en wilde iets plannen om mijn band te repareren (die door de ANWB even met noodproppen was gefixt). Ik kon er direct op wachten en na de uitstekende koffie kon ik weer op pad met een gerepareerde band, voor de prijs van een kwart van een nieuwe band. Niet alleen de service was top, ook het personeel hier is bijzonder klantgericht en vriendelijk! Top!
Khalid Khalid
Khalid Khalid
Ik ben zeer goed ontvangen ... vriendelijke personeel Goede kwaliteit koffie En mensen met kennis van zaken
Bekijk beoordelingen